Könyvvizsgálat

Kötelező könyvvizsgálat és szakmai támogatás együtt!

Hisszük, hogy a könyvvizsgálat több mint a törvényekben rögzített és jól meghatározott kötelező feladatok hibátlan, teljes elvégzése. A könyvvizsgálat alapja a magas szakmai színvonal és a munka iránti alázat. Ezen mutat túl az általunk képviselt támogató könyvvizsgálat, melyet folyamatos tanácsadás, konzultáció, és együttgondolkodás jellemez.

Szeretne „VIP” ügyfél lenni könyvvizsgálójánál, kiemelt szakmai támogatásban részesülni?

Hiányzik az ügyfélbarát hozzáállás?

Költséghatékony megoldást keres az adminisztráció területén is, de ragaszkodna egy jó nevű, nemzetközileg is elismert, referenciával rendelkező könyvvizsgáló céghez?

Ha bármelyik kérdésre „igen” a válasz, akkor tudunk Önnek segíteni!

A könyvvizsgáló teljesen független, de mint üzleti partner értékes szolgáltatást kell nyújtson. Az egymásrautaltság vezethet tartós, jó kapcsolathoz, melyben egyik fél sem lesz kiszolgáltatott. Ez csak akkor lehetséges, ha a kapcsolatot a közös célok vezérlik, a partnerek azonos értékrendet képviselnek, bizalommal vannak egymás iránt. Elsődleges feladatunk és célunk a törvényi megfelelés biztosítása úgy, hogy megtaláljuk, kialakítsuk a leghatékonyabb eljárásokat, megoldásokat. A közös munka egyik fő eredménye az adókockázatok ismerete és minimalizálása.

További oldalak ebben a témakörben

Ilyen könnyvvizsgáló érdekel